Recept

Boursin Croissantbake

met Boursin® Zacht & Romig

 

Wil jij met Pasen ook iets serveren dat nét wat specialer is, maar ook niet uren in de keuken staan? Deze Croissant bake met Boursin Zacht & Romig  van @foodfromclaudnine ziet er  indrukwekkend uit, én is gemakkelijk te maken. Bovendien, combineert dit recept ook al onze favoriete brunch-ingrediënten: luchtige knapperige croissants, eieren, verse kruiden, tomaten en natuurlijk Boursin Zacht & Romig 😍. En ook fijn, je kunt dit al de avond van tevoren klaarmaken! De ochtend zelf hoe je het dan alleen nog maar af te bakken. Zo kun jij vooral genieten van een fijn moment met familie 🤗.

Summary
recipe image
Recipe Name
Boursin Croissantbake
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Gemiddeld

  • Bereidingstijd 15 min

  • Kooktijd 25 min

  • Totale tijd 40 h

Instructies

Nu is het jouw beurt

  • Klop de Boursin met de eieren op tot een egale massa. Voeg de melk, kruiden en tomatenblokjes toe en meng door.
  • Snij dan de croissants door de helft en dip in het mengsel. Leg ze vervolgens in de ovenschaal en giet het resterende mengsel er overheen.
  • Strooi de geraspte kaas over de croissants en bak 25 minuten af in de oven. ⁠
  • Je kunt het optioneel garneren met nog wat extra kruiden en dien daarna direct op.⁠
  • Ingredienten
  • 150g Boursin Zacht & Romig

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 eieren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 200 ml melk

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 10g peterselie, fijngehakt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 10g bieslook, fijngehakt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 tomaat, in blokjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 5 croissants

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 50g belegen kaas, geraspt

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Boursin Croissantbake
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: