Gevulde omelet
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Wil je dit weekend uitpakken met je ontbijtje of lunch? Dan zit je met deze omelet gevuld met Boursin Knoflook & fijne kruiden goed! 🍳
KOKEN MET LEFTOVERS – Dé ideale maaltijd om leftovers op te maken: een Shakshuka! Je kunt je restjes groenten er gemakkelijk in verwerken, zoals cherrytomaat en paprika, maar ook courgette, aubergine of prei – des te meer smaak én #nowaste. @eefkooktzo heeft ‘m nog smaakvoller gemaakt en heerlijk romig met haar geheime ingrediënt… Boursin Knoflook & Fijne Kruiden !


Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 35 min
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

3 eieren

2 tenen knoflook

1 rode ui, gesnipperd

1 rode paprika, in kleine blokjes

400g cherrytomaatjes, gehalveerd

2 tl komijn, 1 tl oregano, 1 tl paprikapoeder

olijfolie, peper en zout
