Recept

Shakshuka met Boursin

met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden

KOKEN MET LEFTOVERS – Dé ideale maaltijd om leftovers op te maken: een Shakshuka! Je kunt je restjes groenten er gemakkelijk in verwerken, zoals cherrytomaat en paprika, maar ook courgette, aubergine of prei – des te meer smaak én #nowaste@eefkooktzo heeft ‘m nog smaakvoller gemaakt en heerlijk romig met haar geheime ingrediënt… Boursin Knoflook & Fijne Kruiden ! ⁠

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Shakshuka met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 25 min

  • Totale tijd 35 min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slaag!
  • Fruit de ui en knoflook aan in de pan. Bak de paprika mee tot hij wat zachter begint te worden.
  • Voeg dan de cherrytomaten toe samen met de kruiden en breng op smaak met peper en zout. ⁠
  • Laat pruttelen tot de tomaatjes bijna uit elkaar beginnen te vallen. Verkruimel er wat Boursin overheen en zodra dit zacht begint te worden meng je dit door de tomatensaus. ⁠
  • Maak kuiltjes en breek hierin de eieren.⁠
  • Bak dit tot de eieren gaar zijn. Verdeel dan naar smaak de rest van de Boursin eroverheen samen met wat verse peterselie en eet smakelijk! ⁠
  • Ingredienten
  • 150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 3 eieren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 tenen knoflook

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 rode ui, gesnipperd

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 400g cherrytomaatjes, gehalveerd

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 2 tl komijn, 1 tl oregano, 1 tl paprikapoeder

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • olijfolie, peper en zout

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Shakshuka met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: