Champignons gevuld met ratatouille en gegratineerd met Boursin uit de oven
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Door gebruik te maken van champignons, verse groenten en rozemarijn, maak je een overheerlijk gerecht.
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht. Met een ciabatta als basis en tomaat en Boursin® als topping, maak je een voortreffelijk gerecht.

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 15 min
80 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

5 stuks Roma-tomaten

1/4 stuks ciabatta brood

10 blad verse basilicum

2 teen knoflook

1 stuks sjalotje

Scheutje olijfolie

Snufje zwarte peper

40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

3 stuks Roma-tomaten

1/8 stuks ciabatta brood

5 blad verse basilicum

1 teen knoflook

1/2 stuks sjalotje

Scheutje olijfolie

Snufje zwarte peper
