Gevulde portobello’s met truffelrisotto
met Boursin® Truffelsmaak
Deze gevulde portobello’s met truffelrisotto en de nieuwe Boursin Truffelsmaak van @foodfromclaudnine zijn pérfect voor het Kerstdiner
Deze verbluffende one pot pie van @truffleandegg gebruikt Boursin Truffelsmaak om een romige textuur en heerlijke Truffelsmaak te krijgen. Zo simpel kan lekker eten zijn.
https://www.instagram.com/reel/DFpSYF_JiNi/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 35 min
Totale tijd 50 min
150g Boursin Truffelsmaak

2 preien, fijngehakt

2 teentjes knoflook, fijngehakt

250 g champignons, fijngehakt

Klein bosje verse tijm

100 g slagroom

700 g boterbonen

200 g filodeegvellen

2 el gesmolten boter/olie
