Zalm met kruidenkorst en Boursin
met Boursin® Sjalot & Bieslook
Deze heerlijk ovengebakken zalmfilet met een krokante kruidenkorst en luchtig opgeklopte Boursin Sjalot & Bieslook is perfect om te delen met je familie.🤤
Heb je een snel, verfijnd voorgerecht nodig voor je volgende bijeenkomst? Gerookte zalm en elegante kappertjes vermengen zich met de frisse kruidensmaken van Boursin Sjalot & Bieslook om een heerlijk klein pinwheel te maken waar iedereen van zal genieten.
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 15 min
Tip
Of je nu geen zalm lust of gewoon een andere roloptie wilt, probeer de zalm eens te vervangen door gekookte ham. Dezelfde elegante look met gewoon een ander heerlijk smaakprofiel.
150g Boursin Sjalot & Bieslook
5 tortillas
250 gram gerookte zalm
1 kleine rode ui, fijngehakt
Kappertjes
Basilicumbladeren
3 tortillas
250 gram gerookte zalm
1 kleine rode ui, fijngehakt
Kappertjes
Basilicumbladeren