Recept

Gevulde eieren met Boursin

met Boursin®Knoflook en Fijne Kruiden

Een ei hoort erbij! Cliché maar toch echt waar 😉 Lekker gevulde eieren mogen uiteraard niet ontbreken bij een paasbrunch. @foodiebybibi gaf een twist aan dit klassieke recept door Boursin te gebruiken 🐣 Vrolijk Pasen!

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Gevulde eieren met Boursin
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
  • Niveau Makkelijk

  • Bereidingstijd 10 min

  • Kooktijd 15 min

  • Totale tijd 25min

Instructies

Nu is het jouw beurt

Aan de slag!
  • Kook de eieren 7 à 8 minuten. Laat de eieren goed schrikken met koud water. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijker te pellen zijn.
  • Pel de eieren, snij door midden en verwijder het eigeel. Leg het eigeel in een bak.
  • Voeg hier de Boursin, mayonaise en crème fraîche aan toe. Mix met een garde tot een glad en smeuïg mengsel.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eitjes. Top af met peterselie en peper en zout naar eigen smaak. Eet smakelijk!
  • Ingrediënten:
  • 75g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 6 middelgrote eieren

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • 1 el mayonaise

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • ½ el crème fraîche

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peterselie

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time
  • Peper & zout naar smaak

    Summary
    recipe image
    Recipe Name
    Gevulde eieren met Boursin
    Author Name
    Published On
    Preparation Time
    Cook Time
    Total Time

Tags: