Kabeljauw met Boursin en asperges
met Boursin®Knoflook en Fijne Kruiden
Het water loopt je in de mond bij deze kabeljauw in een krokant jasje van @foodfromclaudnine met asperges. Lekker met verse brood of gebakken aardappelen.
Pak net zoals @foodfromclaudnine uit als een sterrenchef. Probeer dan deze Boursin wafel eens met zalm en asperges!
Niveau Gemiddeld
Totale tijd 30 min
Tip
Onze tip: Gerookte zalm, groene asperges, een zachtgekookt ei en natuurlijk nog wat extra Boursin!
2 el Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
100 gram tarwebloem
1 tl bakpoeder
2 el Boursin Zacht & Romig (+extra voor het serveren bij de wafels)
150 ml melk
50 gram geraspte cheddar kaas
7 eieren
Olijfolie
100 gram groene asperge tips
150 gram gerookte zalm
Optioneel: kiemen
Peper en zout