Bruschetta van Boursin met tomaat en basilicum
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht.
Maak indruk bij je gasten door parelcouscous in een mooi glas te serveren. De parelcouscous heeft een prachtige rode kleur gekregen door de rode bietjes. Je gasten zullen er geen genoeg van krijgen!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 10 min
Totale tijd 30 min
Tip
Dit recept wordt als hapje geserveerd, maar je kunt het ook maken als voorgerecht of als salade voor 2 personen. Meng hiervoor op het laatst 150 gram gemengde sla door de couscous en serveer het op een bord.
75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
100 gram parelcouscous
150 gram gekookte rode bietjes
Vocht uit het zakje van rode bietjes
3 el frambozenazijn
5 el olijfolie
1 el honing
1 stuks kleine rode ui
Paar takjes bieslook
10 kleine glaasjes
40 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
50 gram parelcouscous
75 gram gekookte rode bietjes
Vocht uit het zakje van rode bietjes
1 1/2 el frambozenazijn
2 1/2 el olijfolie
1/2 el honing
1/2 stuks kleine rode ui
Paar takjes bieslook
5 kleine glaasjes