Bruschetta van Boursin met tomaat en basilicum
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
Als je op zoek bent naar een heerlijk lunch thuis – probeer dan eens dit gerecht.
Deze bladerdeeg pakketjes met spinazie garanderen een unieke smaakbeleving. Het vullen van romige en tegelijkertijd korrelige Boursin Knoflook & Fijne Kruiden in combinatie met de spinazie, evenals gedroogde tomaten tussen goudbruine bladerdeeg, maakt het een echte traktatie!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 30 min
Tip
Lekker met een kop tomatensoep of groene salade.
300 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 pakje roomboter bladerdeeg
200 gram Hollandse spinazie, gewassen
100 gram semi zongedroogde tomaat
3 eieren
3 el geroosterde sesamzaadjes
1 el komijnzaad
Zeezout
Peper
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1/2 pakje roomboter bladerdeeg
100 gram Hollandse spinazie, gewassen
50 gram semi zongedroogde tomaat
2 eieren
2 el geroosterde sesamzaadjes
1/2 el komijnzaad
Zeezout
Peper