Boursin “Macarons”
met Boursin® Knoflook & fijne kruiden
Een lekker hapje met een Frans tintje: Boursin “Macarons”
Een smaakvol bijgerecht mag bij een diner niet ontbreken. Toch leuk om dan iets te serveren dat nét even anders is dan normaal, zonder dat dit al te veel moeite kost. Zoals deze warme Boursin uit de oven met daarop geroosterde wortelen van @Kirkookt. Romig, hartig en feestelijk: het ultieme bijgerecht.

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10min
Kooktijd 40min
Totale tijd 50min
300g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden of Boursin Plantaardig

600 gram regenboog wortelmix

30 gram ongezouren roomboter

2 eetlepels balsamico azijn

1 royale theelepel miso

3 eetlepels honing

6 takjes rozemarijn

Handje geschaafde amandelen

Fijngehakte bieslook

45 gram granaatappelpitjes

1 Kaki fruit in partjes
