Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Tilapia, bereidt op een manier die ongelooflijk lekker is. Door de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden te combineren met de gele paprikasaus, krijgt de tilapia een verrassende, lekkere smaak.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 25 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
4 tilapiafilets
4 el bloem
4 el zonnebloemolie
1 gele paprika
1 sjalotje
1 glas witte wijn
1 tl maïzena
400 gram broccoliroosjes
1 teentje knoflook
Peper
Zout
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
2 tilapiafilets
2 el bloem
2 el zonnebloemolie
1/2 gele paprika
1/2 sjalotje
1/2 glas witte wijn
1/2 tl maïzena
200 gram broccoliroosjes
1/2 teentje knoflook
Peper
Zout