Ravioli met Garnalen en Boursin
met Boursin® Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
Met deze zelfgemaakte ravioli van @foodfromclaudnine met garnalen, spinazie en Boursin tover je een heerlijk pasta gerecht op tafel!
Het BBQ weer is in aantocht en om dit te vieren hebben wij dit heerlijke recept van @foodfromclaudnine voor jou! Een kabeljauwpakketje met Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
, groenten en krieltjes. Door de stoom smelt de Boursin samen met de olijfolie waardoor er een heerlijke saus ontstaat. Lekker op de BBQ maar ook perfect voor in de oven. Sla dit recept op voor jouw BBQ inspiratie!
Cruciale mededeling, als je dit op de BBQ bereidt moet je aluminiumfolie gebruiken i.p.v. bakpapier, dus let daar even op.
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 25 min
Totale tijd 45 min
1 courgette, in halve maantjes gesneden
150g cherrytomaten, gehalveerd
1 el olijfolie
3 el Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
2 kabeljauwfilets
peper & zout
verse dille
schijfje citroen
400g kriekeltjes, gehalveerd
1 el zonnenbloemolie