Risotto met champignons
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Laat je inspireren door deze heerlijke risotto uit de Italiaanse keuken en geniet!
Deze salade is perfect voor bij de lunch of bij het diner. Deze rijstsalade met frisse peer en pecannoten heeft een verrassende smaakcombinatie. Varieer en geniet!

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 10 min
Totale tijd 20 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

300 gram wilde rijst

2 peren (vers of uit blik)

1 stronk witlof

2 trostomaten

4 el pecannoten

2 eetlepels mayonaise

Zout

Peper

1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

150 gram wilde rijst

1 peer (vers of uit blik)

1/2 stronk witlof

1 trostomaat

2 el pecannoten

1 el mayonaise

Zout

Peper
