Komkommer perzik salade met Boursin van de BBQ
met Boursin® Sjalot & Bieslook
Boursin op de BBQ? Ja, zeker! Met deze frisse salade met gegrilde perzik, komkommer én Boursin maak jij gegarandeerd indruk op je gasten deze zomer
De zomer is aan. Net als de barbecue. Ben jij klaar met elke keer hetzelfde eten tijdens een barbecue? Wil jij je vrienden en familie eens verrassen met iets anders dan het satéstokje? Denk eens aan mosselen. Je leest het goed. We gaan van de welbekende mosselpan naar mosselen van de barbecue.
We bereiden de mosselen “en papillote”. En-papi-watte? Simpel gezegd, je doet alles in een pakketje van aluminiumfolie, zet het op de BBQ en laat het garen. Kind kan de afwas doen.
Chef Estee Strooker en receptontwikkelaar Food From Claudnine bedachten dit gerecht voor het &C en Boursin live cooking event. Zij laten je zien hoe je deze zomer mosselen op een orginele manier bereidt. Mosselen, Boursin, wat venkel en dille en je hebt een super gemakkelijk lekker gerecht. Zo kun jij optimaal genieten van die heerlijke avondzon, je gezelschap én lekker eten. Win-win-win vinden wij.

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 10min
Kooktijd 10min
Totale tijd 20min
Tip
Voor de variatie kun je de mosselen vervangen door oesterzwammen en spekjes of grote garnalen.
3 el Boursin Knoflook & Fijne Kruiden 

1,5 kg verse Hollandse mosselen

1 venkelknol

1 sjalot

1 citroen

1 bosje dille

scheut droge witte wijn of wit druivensap

olijfolie

zout en peper

goede kwaliteit aluminiumfolie
