Pittige pasta Méditerranée
met Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
De pasta Méditerranée is perfect voor de liefhebber van pittig eten. Een gerecht om van te smullen!
Heerlijk en elegant – de gegrilde tonijn met crème van Boursin is voortreffelijk. Dit gerecht ziet er prachtig uit, en door de gegrilde tonijn met een verse salade te combineren, creëer je een heerlijke smaak!

Niveau Moeilijk
Bereidingstijd 20 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 20 min
150 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

500 gram verse tonijn

1 dl slagroom

400 gram radijsjes

1 citroen

8 asperges, wit of groen

2 el pompoen- of zonnebloempitten

1 bakje tuinkers

Zout

Peper

75 gram Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

250 gram verse tonijn

1/2 dl slagroom

200 gram radijsjes

1/2 citroen

4 asperges, wit of groen

1 el pompoen- of zonnebloempitten

1/2 bakje tuinkers

Zout

Peper
