Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Het rijstgerecht uit Italië, maar dan thuisgemaakt in eigen keuken. Laat je inspireren door deze heerlijke risotto uit de Italiaanse keuken en geniet!

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 25 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

250 gram risottorijst

1 courgette

100 gram kastanje champignons, in plakjes

1 sjalotje

Parmezaanse kaas

1 liter groentebouillon

Peper

Zout

1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

125 gram risottorijst

1/2 courgette

50 gram kastanje champignons, in plakjes

1/2 sjalotje

Parmezaanse kaas

1/2 liter groentebouillon

Peper

Zout
