Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Het rijstgerecht uit Italië, maar dan thuisgemaakt in eigen keuken. Laat je inspireren door deze heerlijke risotto uit de Italiaanse keuken en geniet!
Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 0 min
Totale tijd 25 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
250 gram risottorijst
1 courgette
100 gram kastanje champignons, in plakjes
1 sjalotje
Parmezaanse kaas
1 liter groentebouillon
Peper
Zout
1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
125 gram risottorijst
1/2 courgette
50 gram kastanje champignons, in plakjes
1/2 sjalotje
Parmezaanse kaas
1/2 liter groentebouillon
Peper
Zout