Plantaardige Tomatentoast
met Boursin® Plantaardig
Geroosterde knoflook en sappige tomaten op een bedje van Boursin, perfectie op een toast!
Deze Shepherd’s pie is de ultieme comfort maaltijd. Gegarneerd met de nieuwe Boursin Plantaardig die minstens even goed is als de originele. Dit recept van @bosh.tv maakt voor een gezellige maaltijd met je familie of vrienden!
https://www.instagram.com/reel/DHI1_-eP2Fi/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 45min
Totale tijd 60 min
150 g Boursin Plantaardig
500 g bloemige aardappelen 100 ml plantaardige melk Zout en peper naar smaak
3 sjalotten, gepeld en in de lengte gehalveerd
3 el gehakte zongedroogde tomaten (optioneel)
2 takjes rozemarijn
1 tl paprikapoeder
60 ml verse basilicum
3 el olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 snufje grof zeezout
1 snufje versgemalen zwarte peper
1 stokbrood, geroosterd om erbij te serveren
1 el olijfolie
1 ui
2 wortelen
1 stengel bleekselderij
10 zongedroogde tomaten
350 g champignons (in kleine stukjes gesneden)
4 teentjes knoflook
½ bosje verse tijmblaadjes
2 el tomatenpuree
150 g tuinerwten
4 el rode wijn
1 blik gehakte tomaten van 400 g
200 ml groentebouillon
1 blik gekookte linzen van 400 g