Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Verwen je gasten met een heerlijk stukje kabeljauw met verse kruiden in combinatie met groene kruidensaus. Serveer het op gebakken aardappeltjes en je gerecht ziet er smakelijk uit!

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 25 min
Kooktijd 5 min
Totale tijd 30 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

250 gram kabeljauwfilet

2 sjalotjes

1 dl droge witte wijn

Verse dille

Peterselie

Bieslook

2 el kappertjes

1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

125 gram kabeljauwfilet

1 sjalot

1/2 dl droge witte wijn

Verse dille

Peterselie

Bieslook

1 el kappertjes
