Filodeegrolletjes
met Boursin® Knoflook & Fijne Kruiden
Filodeegrolletjes met een knapperige korst en romige knoflookvulling – eerlijk gezegd, wat kan er beter zijn?! Dit recept is een ideale manier om spinazie op te maken.
Net als @weighlesswith_jess, kun je je resterende groenten gebruiken om dit heerlijke rijst- en Boursin-gerecht te maken. Voeg gewoon alle groenten of proteïne toe die je nog op wilt maken, en voilà, je hebt een lekkere maaltijd met minder voedselverspilling! ❤️

Niveau Makkelijk
Bereidingstijd 15 min
Kooktijd 20 min
Totale tijd 35 min
150g Boursin Knoflook & Fijne Kruiden

250g Basmati rijst, droog gewicht

600ml hete Groentebouillon

400g Champignons, fijn gesneden

1 grote rode ui, fijn gesneden

1 gele paprika, fijn gesneden

100g Spinazie

Of vervang de groente voor de groente die jij nog in de koelkast hebt liggen

1 tl gehakte knoflook

1 el gedroogde tijm

4 Paprika’s, gehalveerd en 3 minuten in de magnetron verwarmd om ze iets zachter te maken.
