Pasta met romige kip, pesto en cashewnoten
met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
Een heerlijke pasta in combinatie met romige kip, pesto en knapperige cashewnoten.
Tilapia, bereidt op een manier die ongelooflijk lekker is. Door de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden te combineren met de gele paprikasaus, krijgt de tilapia een verrassende, lekkere smaak.

Niveau Gemiddeld
Bereidingstijd 10 min
Kooktijd 15 min
Totale tijd 25 min
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

4 tilapiafilets

4 el bloem

4 el zonnebloemolie

1 gele paprika

1 sjalotje

1 glas witte wijn

1 tl maïzena

400 gram broccoliroosjes

1 teentje knoflook

Peper

Zout

1/2 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden

2 tilapiafilets

2 el bloem

2 el zonnebloemolie

1/2 gele paprika

1/2 sjalotje

1/2 glas witte wijn

1/2 tl maïzena

200 gram broccoliroosjes

1/2 teentje knoflook

Peper

Zout
