Boursin Momenten

Zomer & Barbecue

Recepten voor je kleintjes

MAAK JOUW ZOMER BIJZONDER!

Laat je deze zomer inspireren door onze heerlijke frisse recepten & online kookworkshops! Eefje van eefsfood.nl & Judith van myfoodblog.nl nemen jou mee in een smaakvolle reis met onze gratis online kookworkshops. En wil je wat extra inspiratie voor jouw barbecue? Onze gloednieuwe barbecuerecepten zijn klaar om van je BBQ een feestje te maken! En wanneer je inschrijft voor onze nieuwsbrief, krijg je onze Boursin® Zomerrecepten e-book kado! Want een bijzondere zomer kan niet zonder Boursin®!

 • ONLINE KOOKWORKSHOPS

  Een bijzondere Open Lasagne, een zomerse Vegetarische Burger of een heerlijke Ravioli met Boursin®? Volg onze live online kookworkshops en kook mee met Eefje van eefsfood.nl en Judith van myfoodblog.nl.

  Nu gratis Inschrijven!
 • BOURSIN® ZOMERSE BURGER

  Maak jouw volgende barbecue bijzonder met onze overheerlijke Boursin® burger!

  BEKIJK HET RECEPT
 • LIMITED EDITION BOURSIN®<br> E-KOOKBOEK!

  Exclusief voor iedereen die zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, hebben wij een limited edition Boursin® e-kookboek samengesteld met maar liefst 38 heerlijke zomerse recepten! Hou onze volgende nieuwsbrief in de gaten! Nog niet ingeschreven? Meld je nu aan en ontvang ook ons gratis e-kookboek!

  Nu aanmelden
 • GEVULDE PAPRIKAS MET BOURSIN®

  Geef een originele twist aan je BBQ met onze gegrillde paprikas gevuld met Boursin®. Maak indruk met dit eenvoudig maar overheerlijk gerecht!

  BEKIJK HET RECEPT
 • ZOMERSE SALADE MET BOURSIN®

  Een lekkere zomerse salade maar dan net wat meer en anders! Ook lekker als bijgerecht.

  BEKIJK HET RECEPT